Händer på Värdshuset

På Värdshuset har vi levande musik året runt!

Under 2017 gästades vi bl.a. av Tomas Andersson Wij, Vildrosbarn, Henrik Wallgren, Driftwood Company, Christoffer Lindahl, N’Duo, Mr Walker, Brännöpojkarna, Theler Blues band, Mats Westling m.fl.

Vi har också tema-kvällar som ”Engelsk pub med quiz” och ”Karaoke” och tävlingar som ”På moppen”.

Håll ett öga på våra kommande aktiviteter här eller på vår facebook-sida, så missar du inte något spännande. Vi ses!

 

29 Jun

The Orchestra Big Band

Välkommen på musikkväll med The Orchestra Big Band på Brännö Värdshus!

Med Erik Gullbransson och Lilleva Berglund
Kom till en härlig dansant spisar- och konsertkväll.

Inträde: 100 kr.

Datum: 29/6
Spelstart: 19.30

Bordsbeställning: 031/970478

 

04 Jul

GLIMT kommer till Brännö Värdshus på sommarturné

Välkommen att se GLIMT på Brännö värdshus för att njuta av skandinavisk jazz!

GLIMTs signum är en påtaglig lyhördhet och samspel mellan musikerna som bidrar till att musiken känns öppensinnad, spännande och spontan där musiken kan gå i många riktningar. Musiken för tankarna till Esbjörn Svensson Trio, Keith Jarrett och ECM och rör sig obehindrat mellan helt fritt musikaliskt skapande till ytterst genomarbetat material. De egna kompositionerna fångar lyssnaren och släpper inte taget i första hand.

Tid: 4/7 kl. 20.00

Plats: Brännö Värdshus

Inträde: 50 kr
05 Jul

Värdshusets Torsdagsklubb

Efter succén förra året arrangerar vi åter  igen Torsdagsklubben. Nu med fri entré och quiz med spännande priser! Gäst första torsdagen är Arvid Nero, aktuell med skivan Mother Earth! Husbandet får denna kväll även förstärkning från Erik Ivarsson på gitarr.

Varje torsdag i juli spelar husbandet tillsammans med eminenta gästartister. Torsdagsklubben startar den 5 juli och under fyra torsdagar blir det vackert, drömskt och svängigt med originalmusik och tolkningar av nya och gamla favoriter.

Husbandet består av:
Teodor Boogh – Sång, Gitarr
Stefan Missios – Sång, Keyboard
Gunnar Petersson – Trummor
Mats Boogh – Bas

Kl 20:00
Fri entré
Bordsbokning på http://brannovardshus.se/boka/

Välkomna!

 

14 Jul

JSON:S GÖR STRANDHUGG PÅ BRÄNNÖ VÄRDSHUS

Json:s spelar hos oss den 14/7!

Tid: 20.00

Liveband: Partypatrullen och Json

Från DJ-båset: 60-90-tals musik

Bordsbokning: 031 – 97 04 78

Entrébiljett: 150 kr med förköp hos Brännö handel

Stefan Json
Telefon 0736-32 13 94
Mail json48@icloud.com

 

Varmt välkomna!

20 Jul

Posörerna

Posörerna spelar hos oss fredagen den 20 juli för första gången och det blir den sista sommarspelningen bandet gör innan uppehållet i väntan på höstturnén.

 

Posörerna har sedan 90-talet hyllat artisten Ulf Lundell i alla dess former, spelat hans kända och okända låtar. Allting började på Restaurang Victoria i Göteborg där Posörerna var husband. Bandet blev nästintill en institution som även Ulf själv kände till. Efter några hektiska år tog sedan Posörerna långledigt från scenen. I nästan 20 år fortsatte de repa och lyssna tills lusten blev alltför stor och sedan fem år är Posörerna tillbaka på scenen igen. Posörerna har spelat på rejält de senaste åren, bland annat varit i Halmstad, Kristinehamn och Ängelholm. Dessutom har de varit efterband åt Eldkvarn och David Urwitz på SydKoster och spelat på ett fullsatt Porter Pelle i Göteborg ett antal gånger.

 

Datum: 20e juli

Insläpp: 18.00

På scen: 20.00

 

 

Varmt välkomna!

27 Jul

David Urwitz

David Urwitz har ibland kallats Skandinaviens bäst bevarade hemlighet. Lite i skymundan har han skapat sig en alldeles egen plattform med en ständigt växande publik. I sina sånger skildrar Urwitz ofta en längtan till någonting annat. Han är lika mycket en historieberättare som musiker och skriver och framför sina låtar med ett stråk av vemod och inneboende melankoli, men alltid med hoppet starkt lysande.

Urwitz har släppt sju skivor och gjort över 500 konserter i Sverige och Norge. Han har samarbetat och turnerat med bland annat Peter LeMarc, Caroline af Ugglas, Cajsa Stina Åkerström, Eldkvarn och Uno Svenningsson.

David är aktuell med sin senaste skiva ”Jag fick ett piano av Pär och hans bror” som kom i tidigare i år. Responsen på albumet har varit fin, bland annat gav TT/Spektra den fyra av fem möjliga i betyg
.
I rootsy.nu skrev Lars Svensson ganska symptomatiskt:
”David Urwitz sjunde album låter som de tidigare. Det är bra. Jag vet ingen svensk låtskrivare som så ihärdigt och begåvat beskrivit stämningar av ambivalens och längtan…”

I Sundsvalls Tidning skrev Torbjörn Berlin mer uppfordrande:
”Att denna Göteborgare, uppvuxen för övrigt i Trollhättan, precis som en viss LeMarc, inte har blivit större är en gåta. Eller rent ut sagt pinsamt. Urwitz är tio klasser bättre än arenarockaren Lasse Winnerbäck.”

 

Datum: 27 juli

Insläpp: 18.00

På scen: 20.00

Varmt välkomna!