Händer på Värdshuset

På Värdshuset har vi levande musik året runt!

Under 2015 gästades vi bl.a. av Tomas Andersson Wij, Vildrosbarn, Henrik Wallgren, Driftwood Company, Christoffer Lindahl, N’Duo, Mr Walker, Brännöpojkarna, Theler Blues band, Mats Westling m.fl.

Vi har också tema-kvällar som ”Engelsk pub med quiz” och ”Karaoke” och tävlingar som ”På moppen”.

Håll ett öga på våra kommande aktiviteter här eller på vår facebook-sida, så missar du inte något spännande. Vi ses!

 

30 Sep

Vaggvisor för vakna

En kväll med Barbro Hörberg, Hanna Sundblad och musikerna Björn Milton och Mikael Dalemo

Klockan 20.00 entré 150:-

”Vaggvisor för vakna” är en personlig 70 tals-patinerad föreställning med både nerv och humor som jag satt samman tillsammans med musikerna Björn Millton och Mikael Dalemo. I föreställningen varvas Barbro Hörbergs odödliga sånger med några av mina egna låtar och prat och berättelser om Barbros fängslande liv och verk. Och om verklighet, drömmar och en del däremellan.

 

 

07 Okt

Rod Stewart kväll

Every Picture tells a story

En kväll med Rod Stewartlåtar. Med hits som Maggie May, Have I told you lately, Tonight´I m Yours har publiken världen över förtrollats av hans musik.

Carola Lindbom, Janschie Börjesson och Anders Mossberg tar sig an Rod Stewarts material och kryddar låtarna med sina personliga tolkningar.

På scenen kl 20.00 entré 100:-

 

13 Okt

Ye Banished Privateers

Fredagen den 13:e(!) oktober intar Ye Banished Privateers med stor förtjusning Brännö Värdshus och tar er med, 300 år tillbaka i tiden, till då kapare och pirater vistades bland öborna.
Med musik inspirerad av traditionell irländsk och skandinavisk folkmusik och en alldeles säregen scenshow, lockar vi tankarna tillbaka till sjöfolkets tuffa kamp mot stormar och överheter.
Mixen av oförskämt punkig och dansant folkmusik tillsammans med gripande ballader lämnar ingen levande människa oberörd.
Vi ses där!

På scen kl 21.00

Entré 100:-

19 Nov

Segla i Västindien

”Segla i Västindien!

Mörkt och grått i höst? Dröm dig bort till underbara Västindien! Här finns något för hela familjen. Med bilder och filmer berättar vi mer om världens kanske bästa seglingsområde med stabila passadvindar och en makalös övärld. Bli inspirerad och informerad på en gång. Vem kan motstå kristallklara laguner, reggae-barer och enorma stjärnhimlar till ankars.

Berättare: Kalle och Nina Nordström

kl 16.00 – ca 17.30

Fri entré