Händer på Värdshuset

På Värdshuset har vi levande musik året runt!

Under 2015 gästades vi bl.a. av Tomas Andersson Wij, Vildrosbarn, Henrik Wallgren, Driftwood Company, Christoffer Lindahl, N’Duo, Mr Walker, Brännöpojkarna, Theler Blues band, Mats Westling m.fl.

Vi har också tema-kvällar som ”Engelsk pub med quiz” och ”Karaoke” och tävlingar som ”På moppen”.

Håll ett öga på våra kommande aktiviteter här eller på vår facebook-sida, så missar du inte något spännande. Vi ses!

 

09 Sep

Mr Walker

Rock Pop och dans och Lyckliga gatan…..

Välkomna till en fartfylld kväll på Värdshuset.

Mr Walker gästar oss åter.

På scen kl 20.00

entré 100:-

30 Sep

Vaggvisor för vakna

En kväll med Barbro Hörberg, Hanna Sundblad och musikerna Björn Milton och Mikael Dalemo

Klockan 20.00 entré 150:-

”Vaggvisor för vakna” är en personlig 70 tals-patinerad föreställning med både nerv och humor som jag satt samman tillsammans med musikerna Björn Millton och Mikael Dalemo. I föreställningen varvas Barbro Hörbergs odödliga sånger med några av mina egna låtar och prat och berättelser om Barbros fängslande liv och verk. Och om verklighet, drömmar och en del däremellan.

Vi har framfört föreställningen i olika städer runt om i västsverige sedan i höstas och har även en hel del bokningar framöver under året. Men ingen i Småland ännu, så det vore som sagt väldigt kul att få komma till Eksjö och spela, där jag har en trogen liten vispublik sedan tidigare. Jag flyttade till Lidköping 2006 och bodde dessförinnan i Eksjö i över tio år då jag var och spelade en hel del i trakten. Fortfarande gör jag gästspel då och då på mysiga Krusagården.