Menü

Please note that the kitchen may have closed or reduced capacity 1-2 hour before ordinary closing time, for more information call the restaurant at 031-97 04 78. 


For music events and other major events at Värdshuset and Brännö and sometimes during midday, another menu may apply, for info call the restaurant at 031-970478. 

Thursdays from 12.00 and to closing time and Fridays 12.00-17.00 applies to a special lunch menu. 


FÖRRÄTTER / STARTERS

Gambas al Pil-Pil, chili och vitlöksfrästa vannameiräkor, lime, aioli, vitlöksbröd 145: – / 215:- (G)

Gambas al Pli Pil chili and garlic sauteed vannamei shrimp 

Slät skaldjurssoppa med saffran och vitlöksbröd 135:- (G/L)

Shellfish soup with saffron and garlic bread

VARMRÄTTER / MAIN COURSES

Wienerschnitzel på kalv, gröna ärtor, ansjovis och kaprissmör, citron, ljummen potatissallad med vinegrätt 255:- (G/L)

Wiener schnitzel on veal, green peas, anchovies and caper butter, lemon, lukewarm potato salad with vinaigrette

Fisk & Skaldjursoppa, vit fisk, saffran, handskalade räkor, kokta primörer, vitlöksbröd 275:- (G/L)

Saffron spiced fish & shellfish soup, white fish, shrimps, cooked primeurs, garlic bread

Pestoöverbakad fjällrödingfilé, Sandefjordssås, smörstekta vaxbönor, potatispuré 265: – (L/N)

Oven baked pesto arctic char fillet, Sandefjord sauce, butterfried wax beans, potato puree

Burgare, 2x90gr högrevsfärs, briochebröd, sallad, dijonsenap, majonnäs, ketchup, tomat, silver lök, cheddarost, bacon, pommes frites (går även att få vegetariskt med haloumi) 245: – (G/L)

Burgers, 2x90gr prime rib mince, brioche bread, lettuce, dijon mustard, mayonnaise, ketchup,
tomato, silver onion, cheddar cheese, bacon, french fries (can also be had vegetarian with haloumi) 

Veckans vegetariska (hör med personalen för allergener) 195: – 

Vegetarian of the week (ask the staff for allergens)

DESSERT

Husets dessert (hör med personalen för allergener) 90:- 

The house dessert (ask the staff for allergens)

Crème brulé med mangosorbet  95:- (L)

Crème brulé with mango sorbet

BARNMENY / CHILDREN’S MENU

Pannkakor med hallonsylt och vispad grädde 95:- (G/L)

Pancakes with raspberry jam and whipped cream

Panerad fisk med kokt potatis alt. pommes, gurkmajonnäs, citron 125:- (G)

Breaded fish with boiled potatoes alt. pommes, cucumber mayonnaise, lemon

Hamburgare med pommes frites 135:- (G/L)

Burger with pommes

Vaniljglass med tillbehör 79:- (fråga personalen för allergener)

Vanilla ice cream  (ask the staff for allergens)


På meny har vi märkt upp de rätter som innehåller: laktos (L), gluten (G) samt nötter (N). 

2025-02-01


På meny har vi märkt upp de rätter som innehåller: laktos (L), gluten (G) samt nötter (N). 

With reservations for changes.