Menu

Please note that the kitchen may have closed or reduced capacity 1-2 hour before ordinary closing time, for more information call the restaurant at 031-97 04 78.


For music events and other major events at Värdshuset and Brännö and sometimes during midday another menu may apply, for info call the restaurant at 031-970478.

Instagram branno.vardshus.


Scanna namntaggen på Instagram för att följa branno.vardshus.

SNACKS / STARTERS

Oliver  60: – 

Olives

Vrångö-mandlar 60: –  (N)

“Vrångö”-Almonds

Chark 80: –  

Charcuterie

Karamelliserad getgorgonzola 80: –  (L)

Caramelized goat gorgonzola

Tångkaviar, vinägerchips, smetana, rödlök, örter 120: –  (L)

Seaweed caviar, vinegar chips, smetana, red onion, herbs

Liten fisk & skaldjurssoppa, räkor, rotselleri, tunnbrödskrutonger 175: –  (G,L)

Small shellfishsoup, shrimps, celeriac, flatbread, crutons

VARMRÄTTER / MAIN COURSES

Torskrygg, hackat ägg, räkor, brynt smör, dillslungad potatis 345:- (L)

Cod with chopped egg, prawns, browned butter, dill tossed potatoes

Hängmörad entrecote, syrlig och krispig potatissallad, rökt mandel, rödvinssås med fermenterad svartpeppar, aioli, grönkålschips 355:- (G/L/N) 

Tender entrecôte, sour and crispy potato salad, smoked almonds, red wine sauce with fermented black pepper aioli and kale chips

Burgare 180gr högrev, lagrad ost, tryffelmajo, sallad, picklad karamelliserad och rostad lök, pommes, tryffeldipp 235:- (G/L)

Burger from 180gr prime rib, aged cheese, truffle mayo, pickled caramelized and roasted onions, salad, fries

Fisk & Skaldjurssoppa med lax, torsk, räkor, rotselleri, tunnbrödskrutonger  265:- (G/L)

The Inn´s fish and seafood soup with salmon, cod, prawns, celeriac, flatbread croutons

Lasagnerullar, basilika & tomatsås, ricotta, fetaost, parmesan, spenat 215:- (G/L)

Lasagne rolls, basil and tomato sauce, ricotta, feta cheese, parmesan, spinach

Värdshusets Räkmacka  220:- (G)

Shrimp Sandwich 

DESSERT

Lasse Dahlquist- desserten, virrvarr av choklad 135: – (G,L)

“Lasse Dahlquist” dessert, a composition of chocolate

Fläderpannacotta, rostad vit choklad och hallon 95: – (L)

Elder panna cotta with roasted white chocolate

Hallonpaj med vaniljglass 95: – (G/L)

Raspberry pie with vanilla ice cream 

PIZZA

Magreth (tomat, mozzarella) 160:-  (G/L)

“Magreth” (tomato, mozzarella)

Värdshus (räkor, lättrökt tångkaviar, sallad, picklad rödlök, chili-sesamfrön, aioli) 225: – (G/L)

“The Inn´s” (prawns, lightly smoked seaweed caviar, salad, pickled onion, chili- sesame seeds, aioli)

Chark (crudo, sallad, syrad lök, Vrångömandlar, aioli) 225: – (G/L/N)

Charcuterie (crudo, salad, pickled onion, “Vrångö-almonds”, aioli)

BARNMENY / CHILDREN’S MENU

Köttbullar med rårörda lingon, gräddsås och potatis / Meatballs with lingonberry, cream sauce and potatoes (L) 115: –

Pannkakor, grädde, hallonsylt / Pancakes, cream, raspberry jam (G/L) 95: –

Vaniljglass med chokladsås och maräng/ Vanilla ice Cream with chocolate sauce and meringue (G/L/N) 79: –


På meny har vi märkt upp de rätter som innehåller: laktos (L), gluten (G) samt nötter (N). 

2023-09-21


Allergies

On the menu we have marked the dishes that contain: lactose (L), gluten (G) and nuts (N)


With reservation for changes