Meny

För restaurangens öppettider se här

Vänligen notera att köket kan ha reducerad kapacitet 1-2 timmar före ordinarie stängningstid, för mer info ring restaurangen på 031-97 04 78.


Vid musik och större event på Värdshuset och Brännö kan annan meny gälla, för info ring restaurangen 031-970478


A la carte serveras hela lördagar och hela söndagar och på fredagar från kl 17.30, övrig tid serveras lunchmeny och bistrorätter eller ring restaurangen för mer information om dagsaktuell meny. A la carte går att få på förbeställning (förbokade större sällskap) även under ”övrig tid”. Välkomna!

Scanna namntaggen på Instagram för att följa branno.vardshus.

Förrätter / Starters

Glögg & Pepparkakor med tillbehör 59: – (G/L)

Mulled Wine, gingerbread cookies

 

Slät saffrandskryddad fisk & skaldjurssoppa med ört och vitlökskrutonger 129: – (G/L)

Smooth saffron spiced fish & shellfish soup with herb and garlic croutons

 

Charkuterier, bresaola, parmaskinka, ungersk vintersalami ”pick”, marinerade oliver, conichons, tryffelmajonnäs 139:-

Charcuterie, bresaola, parma ham, hungarian winter salami ”pick”, marinated olives, cornichons, truffle mayonnaise

 

Varmrätter / Main Courses

Färskostöverbakad bergtunga, blomkålspuré med tryffel, brysselkål, spenat, forellrom och beurre blanc sås 295: – (L)

Lemon Sole baked with cottage cheese, cauliflower with truffle, brussels sprouts, spinach, trout roe, beurre blanc sauce

 

Hjortfilé, potatiskroketter med shiitakesvamp och pecorino, pumpa, brysselkål, madeirasås, grönkålschips, jordärtskockspuré 295: – (G/L)

Venison fillet, potato croquettes with shiitake and pecorino, pumpkin, brussel sprouts, madeira sauce, kale chips, Jerusalem artichoke purée

 

Högrevsburgare med chili-aioli, pommes, tomat, ost, picklad rödlök och sallad 199: – (G/L)

Prime Rib Burger with chili-aioli, pommes, tomatoes, cheese, pickled onion and salad

 

Gnocchi, brynt smör, hasselnötter, äpple, grönärtspuré, spenat, parmesan 185:- (G/L/N)

Gnocchi, browned butter, hazelnuts, apple, green peas purée, spinach, parmesan

 

Sill & lax (löksill, kräftsill, svartvinbärssill, laxtartar, Janssons Frestelse, skaldjurspaté, sparrispotatis, hovmästarsås, romsås) 175:- (L)

Herring and Salmon (onion, crayfish, black current herring, salmon tartar, small potato and fish gratin, seafood pâté, ratte, mustard sauce, roe sauce) 

 

Dessert

Husets Ris a la malta med hallonsås 99: – (L)

Rice a la malta with raspberry couli

 

Tre Ostar med havtornsmarmelad, vindruvor och päron 119:- (G/L)

Three cheeses with sea buckthorn marmelade, grapes and pear

 

Barnmeny / Children’s Menu

Köttbullar med rårörda lingon, gräddsås och potatis / Meatballs with lingonberry, cream sauce and potatoes (L) 99: –

 

Pannkakor, grädde, hallonsylt / Pancakes, cream, raspberry jam (G/L) 79: –

 

Vaniljglass med chokladsås/ Vanilla ice Cream with chocolate sauce  (L) 69: –

 

För utskrift: Meny 1128


2020-11-28. På meny har vi märkt upp de rätter som innehåller: laktos (L), gluten (G) samt nötter (N). 


Reservation för ändringar och tillägg för eventuella övriga rätter ring restaurangen på 031-970478