JULBORD

Ta med dina arbetskamrater ut i Skärgården när den är i vinterskrud. I år blir det annorlunda men mycket som vanligt ändå. Istället för vårt klassiska julbord kommer vi att servera en ”sittande” 5- rätters julmiddag

Med skärgårdsbåten från Saltholmen är du framme på 20 minuter. Efter en promenad genom gamla byn finner du värdhuset, inrymt i en gammal lotsbostad från början av 1900. Här har vi tänt brasan och dukat upp för en välsmakande julmiddag. Eller varför inte stanna över på Brännö och övernatta antingen i Värdshusets Gästrum eller i det lilla skärgårdshotellet ”Pensionat Baggen”?

Julmiddagspaket ingår:

  • Boende i dubbelrum på Pensionat Baggen eller på Värdshuset
  • Härlig frukost
  • 5 rätters julmiddag med glögg, kaffe och godis & fruktbord.

Pris:

974:- p.p för boende på Pensionat Baggen

1 242:- p.p för boende i Värdshusets Gästrum (mini-svit)

1 117:- p.p för boende i Värdshusets Gästrum (Tullaren)

Gäller från 27 november till 20 december. Paketet inkluderar övernattning, frukost och julmiddag.

Ange ”Julmiddagspaket företag” under övrigt meddelande i bokningsformuläret.

Pris:

532:- endast julmiddag enl ovan.

442:- endast jullunch

Ange ”Julmiddag företag” eller ”Jullunch företag” under övrigt meddelande i bokningsformuläret.

Priserna är exklusive moms.

Ljus lager med medelbeska och tydlig humle ett bra val till julmiddagen samt förstås den vackert gyllene Brännö snapsen med handplockad Johannesört:

 

I vår stora restaurangdel kan ni sitta upp till ca 65 personer och inne i den gamla delen upp till 30 personer. För den mindre gruppen kan vi erbjuda ett eller flera av våra mindre rum i Värdshuset och för den större gruppen att boka avskilt och abonnerat i den större intilliggande restaurangdelen Glashus-paviljongen.

Paviljongen har även en stor scen, PA, ljudteknik, mikrofoner, projektor och stor bildskärm om behov finns för detta innan eller under julmiddagen.

I år har vi möjlighet att i vissa fall för större grupper kostnadsfritt abonnera Glashuset för möte/konferens innan julmiddagen.

För mer information om julmiddag och jullunch hittar ni här

eller mejla eller ring för mer information info@brannovardshus.se eller 031-97 38 80.

Vi följer de rekommendationer som FHM har satt upp och dukar upp glest (max 30 gäster i den gamla delen av Värdshuset) och all servering/beställning av mat och dryck sker vid bordet. Den gamla delen av Värdshuset består av tre st olika rum vilket innebär viss avskildhet men också möjligheten av att boka eget middagsrum, chambre separre för dig och ditt företag/grupp. I vår större glashus paviljong går det att boka helt egen lokal för er grupp eller företag om ni är ett större sällskap på minst 15 personer. Glashus paviljongen har också 3 helt egna toaletter och separat in- och utgång.

Välkommen till Brännö Värdshus & Pensionat Baggen där vi hoppas att ni skall finna ro för möte och middag och hittade den rätta julkänslan med julpynt, smyckade lokaler, pepparkakshus, stämningsfull julmusik i en mysig, säker och inbjudande skärgårdsmiljö!