Julmiddag

Välkomna att avnjuta ett klassisk julmiddag med inspiration från havet ute hos oss på Brännö!

Ljus lager med medelbeska och tydlig humle som passar till julmiddagen och förstås den vackert gyllene Brännö snapsen med handplockad Johannesört.

Med båt från Saltholmen är du framme efter ca 20 min. Efter en promenad genom gamla byn finner du Värdshuset, inrymt i en gammal lotsbostad från 1900. Här har vi tänt brasan och dukat upp med julstämning i den gamla mysiga lotsbostaden eller för slutna större sällskap i vår mer modernare Glashuspaviljong.

Havet omgärdar oss och klipporna har tagit på sig vinterskrud. Njut av din promenad fram till oss!  Väl framme bjuds du på värmande glögg innan det är dags för en välsmakande julmiddag.

Julmiddagen serveras från kl 17.30 fredag och lördag från 2 december och till och med den 16 december. Vi har fem sittningar att välja på: 17.30, 18.00, 18.30, 19.00, 19.30. Endast för förbokade sällskap gäller. Julmiddagen kan även serveras för större sällskap och i vissa fall för våra övernattande gäster på andra dagar och tider. Ring och hör med bokningen på 031-97 38 80.

Pris 750:- 5-rätters julmiddag inklusive glögg, kaffe och frukt & godisbord.

I Julmenyn ingår rykande varm glögg och frasiga pepparkakor, saffransdoftande fisk & skaldjurs cappuccino, sill och laxvariationer, kallskuret, juldoftande varmmat (välj på kött, fisk eller vegetariskt), juldessert med bland annat ost och kex samt kaffe, frukt, nöt och godisbord.

Meny Julmiddag: Julmiddag 23

JULLUNCH och söndagar

Vissa vardagar finns möjligheten att boka jullunch 4 rätter á 595:- obs endast förbokade och större sällskap. Söndagar lunch/lunchmiddag mellan 12.00-19.00. Endast förbokade sällskap och bordsbokning gäller. Ring och hör med bokningen på 031-97 38 80.

Pris: 595:- 4-rätters jullunch inkl. glögg, kaffe och frukt & godisbord.

Meny Jullunch: Jullunch 23

JULVANDRING

Söndagen den 10 december mellan kl 11.00-16.00 är det julvandring på Brännö. Då serverar Värdshuset en sill & julbuffé med glögg och kaffe mellan 12.00-20.00 i den intilliggande Glashuspaviljongen. Pris 475:-. måste förbokas / bordsreservation. I den gamla delen, lotsbostaden, serveras smörgåsar, cafévaror och en något reducerad a la carte för drop-in eller bordsbokning. Varmt Välkomna!

Ring oss gärna på 031-973880 eller om du önskar boka eller vill veta mer.

Ange ”julmiddag”, ”jullunch” eller ”sill & julbuffé” under övrigt meddelande i din bokningsförfrågan om du hellre vill använda bokningsknappen nedan.

Den gamla delen av Värdshuset består av tre st. olika rum vilket innebär viss avskildhet men också möjligheten av att boka eget middags-rum, chambre separee för dig och ditt sällskap.

I vår större Glashuspaviljong finns möjligheten att boka helt egen lokal för er grupp eller företag om ni är ett större sällskap på minst 15 personer. Paviljongen används även vid vissa sittningar för blandade mindre sällskap när den inte redan är abonnerad.

Välkommen till Brännö Värdshus & Pensionat Baggen där vi hoppas att ni skall finna ro och den rätta jul känslan med julpynt och smyckade lokaler, pepparkakshus, stämningsfull julmusik i en mysig och inbjudande skärgårdsmiljö!

Julmiddagspaket

Önskar du övernatta hos oss i anslutning till julmiddagen har vi ett paketerbjudande som du kan läsa mer om här