Julmiddag

Välkomna att avnjuta ett klassisk julmiddag med inspiration från havet ute hos oss på Brännö!

Ljus lager med medelbeska och tydlig humle som passar till julmiddagen och förstås den vackert gyllene Brännö snapsen med handplockad Johannesört.

Med båt från Saltholmen är du framme efter ca 20 min. Efter en promenad genom gamla byn finner du Värdshuset, inrymt i en gammal lotsbostad från 1900. Här har vi tänt brasan och dukat upp med julstämning i den gamla mysiga lotsbostaden eller för slutna större sällskap i vår mer modernare Glashuspaviljong.

Havet omgärdar oss och klipporna har tagit på sig vinterskrud. Njut av din promenad fram till oss!  Väl framme bjuds du på värmande glögg innan det är dags för en välsmakande julmiddag.

Julmiddagen serveras från kl 17.30 fredag och lördag i slutet av november och till och med den 17 december. Vi har fem sittningar att välja på: 17.30, 18.00, 18.30, 19.00, 19.30. Endast för förbokade sällskap gäller. Julmiddagen kan även serveras för större sällskap och i vissa fall för våra övernattande gäster på andra dagar och tider. Ring och hör med bokningen på 031-97 38 80.

Pris 735:- 5-rätters julmiddag inklusive glögg, kaffe och frukt & godisbord.

I Julmenyn ingår rykande varm glögg och frasiga pepparkakor, saffransdoftande fisk & skaldjurs cappuccino, sill och laxvariationer, kallskuret, juldoftande varmmat (välj på kött, fisk eller vegetariskt), juldessert med bland annat ost och kex samt kaffe, frukt, nöt och godisbord.

Meny Julmiddag: Julmiddag 222

JULLUNCH

Torsdagar och fredagar serverar vi jullunch 4 rätter á 595:- mellan 12.00-16.00. Söndagar lunch/lunchmiddag mellan 12.00-19.00. Endast förbokade sällskap och bordsbokning gäller. Jullunchen kan även serveras större sällskap på andra dagar och tider. Ring och hör med bokningen på 031-97 38 80.

Pris: 595:- 4-rätters jullunch inkl. glögg, kaffe och frukt & godisbord.

Meny Jullunch: Jullunch 221

JULVANDRING

Söndagen den 4 december mellan kl 11.00-16.00 är det julvandring på Brännö. Då serverar Värdshuset en delvis julinspirerad a la carte mellan 12.00-20.00 inne i den gamla delen av Värdshuset och i den intilliggande Glashuspaviljongen. Vi rekommenderar att ni bokar bord. Varmt Välkomna!

Ring oss gärna på 031-973880 eller om du önskar boka eller vill veta mer.

Ange ”julmiddag”, ”jullunch” eller ”Julvandringsmenyn” under övrigt meddelande i din bokningsförfrågan om du hellre vill använda bokningsknappen nedan.

Den gamla delen av Värdshuset består av tre st olika rum vilket innebär viss avskildhet men också möjligheten av att boka eget middagsrum, chambre separee för dig och ditt sällskap.

I vår större Glashuspaviljong finns möjligheten att boka helt egen lokal för er grupp eller företag om ni är ett större sällskap på minst 15 personer. Paviljongen används även vid vissa sittningar för blandade mindre sällskap när den inte redan är abonnerad.

Välkommen till Brännö Värdshus & Pensionat Baggen där vi hoppas att ni skall finna ro och den rätta julkänslan med julpynt och smyckade lokaler, pepparkakshus, stämningsfull julmusik i en mysig och inbjudande skärgårdsmiljö!

Julmiddagspaket

Önskar du övernatta hos oss i anslutning till julmiddagen har vi ett paketerbjudande som du kan läsa mer om här