Restaurang

I de små intima rummen i den gamla lotsbostaden eller i glashus-paviljongen kan du njuta av god mat med inspiration från havet. På vardagarna finns dagens lunch som alternativ och på helgerna har vi varierande erbjudanden så som skärgårdslunch på lördagar.

Rummen i den äldre delen av restaurangen minner fortfarande om svunna tider med familjeporträtt och foton av fartyg och lotsbåtar. På glasverandan och i matsalsrum med olika karaktärsdrag hittar du lätt din favoritplats. Lasse Dahlquist, Brännös mest kända person, har fått ett rum inrett av Lasse Dahlquist-sällskapet. Bilder längs väggarna speglar Lasses livsverk.

Inomhus i den äldre delen finns plats för ca 40 matgäster och i det nybyggda glashuset ryms upp mot 100 sittande gäster.

Utomhusserveringen ger ytterligare möjligheter att njuta sommarens alla dagar i skärgården.

Vid kalas, bröllop eller företagsevent tar vi gärna fram särskilda förslag, kontakta bokningen så hjälper vi dig.

Vår närhet till havet ger att vi har mycket fisk och skaldjur på menyn.

Efter förbokning serverar vi våra populära skaldjurslådor. De är fyllda med räkor, kräftor, musslor, skaldjurspaté, lax och makrill. Till detta passande såser och bröd. Se mer under Skaldjurslådor

Önskar du något lättare att äta finns goda smörgåsar, kaffe och kaffebröd i vårt kafé. Allt bakat i vårt egna lilla bageri!

Restaurangen är öppen året om med vissa begränsningar vintertid. För större bokningar kan tid efter önskemål ordnas.

För bordsbokning ring oss på 031-970478

eller använd bokningsformuläret nedan.