29 okt

Vandringspaket

Vandra på natursköna Brännö – Galterö.

Vandra längs naturstigar och leder på Brännö och Galterö, genom idylliska områden och en del i mer karg skärgårdsnatur. Gå ut till Galterö, här blandas klippor med fina och badvänliga sandstränder. Längst ut nås Galterö huvud, ett naturreservat som är en av de vackraste platserna i Göteborgs Skärgård!

För mer information om Brännö och vandring med OnSpotStory se länken: https://webapp.onspotstory.com/branno/1/1151. Ni kan även nu köpa en nyutgiven bok om Galterö för 80:- antingen på plats eller att vi postar den till er innan besöket.

Övernatta två nätter på Pensionat Baggen eller i Värdshusets Gästrum. Njut av middagar och frukost på Värdshuset. Till vandringen packar vi lunchpaket med nybakat bröd från vårt egna bageri samt karta inför utflykten.

Pris 1690 kr per person för boende på Pensionat Baggen

alt.

1890 kr per person för boende i Värdshusets Gästrum.

Ingår i paketet:

  • boende 2 nätter i dubbelrum
  • frukost
  • middag 2 kvällar (valfri rätt från vår meny)
  • lunchpaket (matig smörgås, kaffe, kanelbulle, frukt och dricka)
  • naturguidning till Galterö kan erbjudas för vissa datum, ring och hör och boka på 031-973880 eller uppge önskemål om detta i bokningsformuläret, eventuell guidning tillkommer priset ovan.

Erbjudandet gäller i september och till mitten av november 2020.

Ni hittar erbjudandet och bokningsformulär under fliken ”erbjudanden”, uppge ”Vandringspaket” under övrigt i bokningsformuläret.

30 okt

World Music Culture Club

World Music Culture Club på Brännö Värdshus

Feat:

  • Celso Paco sång, slagverk
  • William Olsson, flöjt, klarinett
  • Jonas Åkerlund, fiol, säckpipa
  • David Bäck sång,piano

Fredagen 30/10 kl 20.00-22.00

Klubben med det stora hjärtat och all världens musik inom sig i en konsert. Musik med rötter från södra Afrika och de värmländska skogarna. Med flöjter, säckpipa, sång, fiol, slagverk, 1800-tals klarinett, durspel, keyboard med mera. Låt oss drömma om en värld tillsammans där alla får vara med oavsett vart du kommer ifrån eller vart du är på väg.

Biljett: 120 kr

Biljett bokas/ köps via beckdavid@hotmail.com

Obs! endast 40 st biljetter släpps.

Arrangör: World Music Culture Club.

Bordsbokning: bord@brannovardshus.se eller 031-97 38 80

https://fb.me/e/1b6OXS6S8

Välkomna!

06 Nov

Felicia Falck

Varmt välkomna till en konsertkväll med visor och ljuva toner från Felicia Falck.

Felicia Falck är en singer-songwriter från Hällevadsholm Norra Bohuslän. Sedan 2012 har hon skrivit musik inspirerad av djupa kärleksmöten med människor och natur.

Hennes texter omfattar livets glädje och vemod, skönhet och sorg.

2019 debuterade hon med EP:n ”Dreaming” med låtar på engelska som hon spelade in hos sin vän och producent Marcus Markandeya i Colombia när hon reste runt själv i Syd och Central Amerika.

Detta året har dom även jobbat tillsammans med att spela in hennes debutalbum på svenska som heter ”Uppe i Norden” som släpptes 18/9.

Med sång och gitarr kommer hon att framföra dessa visor rakt från hjärtat.

Plats: Glashuset, Brännö Värdshus

Fredagen den 6/11 kl 20.00-22.00

Biljettpris: 100 kr

Förköp din biljett genom att swisha biljettpriset till Felicia på  0738-428691 eller till Martina Jakobsson 0703-521010. Kom ihåg att skriva ditt namn när du köper biljett.

Ansvarig för biljettförsäljning: Felicia Falck och Martina Jakobsson.

Om du har frågor kring om konserten kan du även ringa eller sms:a ovanstående.

Obs! Endast 40 st biljetter släpps.

 

27 Nov

Julmiddag på Brännö Värdshus

Välkomna att avnjuta ett klassisk julmiddag med inspiration från havet ute hos oss på Brännö!

Med båt från Saltholmen är du framme efter ca 20 min. Efter en promenad genom gamla byn finner du Värdshuset, inrymt i en gammal lotsbostad från 1900. Här har vi tänt brasan och dukat upp med julstämning i den gamla mysiga lotsbostaden eller för slutna större sällskap i vår mer modernare Glashuspaviljong.

Havet omgärdar oss och klipporna har tagit på sig vinterskrud. Njut av din promenad fram till oss!  Väl framme bjuds du på värmande glögg innan det är dags för en välsmakande julmiddag.

Julmiddagen serveras från kl 17.30 fredag och lördag i slutet av november och till och med den 20 december. Vi har fem sittningar att välja på: 17.30, 18.00, 18.30, 19.00, 19.30. Endast för förbokade sällskap gäller. Julmiddagen kan även serveras för större sällskap och i vissa fall för våra övernattande gäster på andra dagar och tider. Ring och hör med bokningen på 031-97 38 80.

Pris 595:- 5-rätters julmiddag inklusive glögg, kaffe och frukt & godisbord.

I julmenyn ingår rykande varm glögg och frasiga pepparkakor, saffransdoftande fisk & skaldjurs cappuccino, sill och laxvariationer, kallskuret, juldoftande varmmat (välj på kött, fisk eller vegetariskt), juldessert med bland annat ost och kex samt kaffe, frukt, nöt och godisbord.

JULLUNCH

Torsdagar och fredagar serverar vi jullunch 4 rätter á 495:- mellan 12.00-16.00. Söndagar lunch/supé mellan 12.00-18.00. Endast förbokade sällskap och bordsbokning gäller. Jullunchen kan även serveras större sällskap på andra dagar och tider. Ring och hör med bokningen på 031-97 38 80.

Pris: 495:- 4-rätters jullunch inkl glögg och kaffe.

Den andra advent, söndagen den 6:e december är det julvandring på Brännö! Ströva runt bland de olika marknadsstånden på ön och njut av julstämningen.

Efter att du upplevt öns årliga julmarknad kan du besöka Värdshuset där vi serverar jullunch/julsupé i den gamla delen av Värdshuset. Obs bordsbokning gäller, begränsat antal platser med 3 sittningar: 12.00, 15.00, 18.00. I vår intilliggande glashus paviljong kommer vi att servera en enklare julbistro för drop-in.

Julvandringen kl 11.00-16.00

Ring oss gärna på 031-973880 eller om du önskar boka eller vill veta mer.

 

Vi följer de rekommendationer som FHM har satt upp och dukar upp glest (max 30 gäster i den gamla delen av Värdshuset) och all servering/ beställning av mat och dryck sker vid bordet. Det går även bra att förbeställa er dryck så står den färdig på bordet när ni kommer. Den gamla delen av Värdshuset består av tre st olika rum vilket innebär viss avskildhet men också möjligheten av att boka eget middagsrum, chambre separee för dig och ditt sällskap.

I vår större glashus paviljong går det att boka helt egen lokal för er grupp eller företag om ni är ett större sällskap på minst 15 personer.

Välkommen till Brännö Värdshus & Pensionat Baggen där vi hoppas att ni skall finna ro och den rätta julkänslan med julpynt och smyckade lokaler, pepparkakshus, stämningsfull julmusik i en mysig och inbjudande skärgårdsmiljö!

JULMIDDAGSPAKET

Önskar du övernatta hos oss i anslutning till julmiddagen har vi ett paketerbjudande som du kan läsa mer om här

Välkomna!