Bröderna Brothers

Bröderna Brothers – Pop, kupletter och vardagsakrobatik

Showgruppen Bröderna Brothers med Alf, Ralf, Rolf, kusin Douglas och morbror Glenn spelar på Brännö Värdshus. I drygt trettio år har de sjungit, dansat, wailat och gjort akrobatiska djupdykningar i vardagen.

Göteborgsbandet Bröderna Brothers bildades 1986 och blev kult med låtar som Torsten, Rumphugget och Kärlek i rymden. Deras mellandagsshower på restaurang Gillestugan i Göteborg var länge en tradition med vardagsakrobatik, rockoperor, kupletter och miniskid-stepp. De har också satt upp shower på Stadsteatern, Folkteatern, Nefertiti och filmades live på Musikens Hus inför 20-årsjubiléet. På Lorensbergsteatern i Göteborg firade gruppen trettio år på scenen. Dessutom sverigeturnéer, radioteater och tv-framträdanden.

Bröderna Brothers är: Robert W Ljung, Per Umaerus, Sverker Stenbäcken, Stefan Sandberg och Michael Krönlein. Välkomna ner i gillestugan hos Alf, Ralf. Rolf, kusin Douglas och morbror Glenn. Kom som du är eller som du var på 70-talet. Häng med på en vardaglig tidsresa med både aha-upplevelser och nähä-upplevelser.

”Det är så tajt att Beatles hade kissat på sig”, skrev Göteborgs-Posten om gruppens senaste show i december 2016.

Bröderna Brothers på Spotify: https://open.spotify.com/artist/3IYqyu9gkkFZbsheqi1WYk

Bröderna Brothers på YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=EwTImtdgUc0

GP recension 27 dec 2016: http://www.gp.se/nöje/rörigt-men-musikaliskt-briljant-1.4075190

På scenen kl 20.00 Förköp på Brännö Handel 150:-