Mats Westling har konsert på Brännö Värdshus!

Aktuell med sitt nya och sjätte album ”Maneter och Poesi..” kommer Mats Westling åter till Värdshuset för en konsert 26 Maj!- Detta har blivit en underbar tradition, skall bli superkul , vi ses! hälsar Mats

Mats Westling slog igenom med låten “Perfekt” 2008, hämtad från skivan ”Café Jacob”. Låten blev snabbt en av bl. a Riksradions mest önskade och spelade, låg dessutom högt på Försäljnings topplistor. Genom ett flitigt turnerande har han byggt upp en hängiven publik runt om i Sverige/Norden och är mer dedikerad än någonsin. Mats släppte i November -17 sitt sjätte album ”Maneter och Poesi..” producerat av Petter Eriksson som tidigare jobbat med bl a Daniel Lemma och Sofia Karlsson. Mats har genom åren även samarbetat med artister som t e x Jill Johnson, Björn Olsson, Idde Schultz etc.

Han hittar i sina texter ett djup, i till synes vardagliga händelser och skriver om längtan efter ett mjukare och mindre egocentrerat samhälle. Han betonar vikten av att bejaka fantasin och barnasinne, för ett mer innovativt tänkande.

Under konserten håller Mats Westling och hans gitarr en nära kontakt med publiken med berättelser och vissa aktiviteter, vilka brukar bli medryckande och inspirerande. Som en i publiken uttryckte det efter en kväll – Det här var en verkligen en själslig workout!

När: Lördag 26e Maj

På scen: ca. kl 20.00

Pris: 120 kr

Hemsida: http://www.matswestling.se

Videor och TV-inslag: http://www.youtube.com/results?search_query=mats+westling&aq=f