Mats Westling: Höstkonsert

Kom och se Mats Westling spela hos oss igen!

När: 26 september kl 19.00

Pris: 140 kr

Biljetter: https://www.tickster.com/sv/events/a20xem209ydghlu/2020-09-26/mats-westling-hostkonsert

För bordsbokning, info etc. 031 973880 (för att kunna boka bord måste ni ha en förköpt biljett)
bord@brannovardshus.se

Obs! Endast 40 biljetter kommer att släppas.

Under flera år har Mats Westling under våren gett en konsert på Värdshuset men så blev det inte denna gång av förklarliga skäl. I år blir det istället en höstkonsert Lördagen den 26 september. Allt strikt enligt rådande restriktioner. Mats låter hälsa – Detta ser jag verkligen fram emot…

Mats Westling slog igenom med låten ”Perfekt” 2008, hämtad från skivan ”Café Jacob”. Låten blev snabbt en av bl.a. Svensk radios mest önskade och spelade, låg dessutom högt på försäljningstopplistor. Genom ett flitigt turnerande och skivutgivande har han byggt upp en hängiven publik runt om i Norden. Den 2 oktober släpps den andra singeln ”Moder Sol” från ett kommande nytt och sjunde album producerat av Petter Eriksson (Daniel Lemma, Hellström och Sofia Karlsson) Mats har genom åren även samarbetet med artister som Jill Johnsson, Björn Olsson (Mando Diao, Hellström etc.), Niklas Strömstedt, Idde Schultz m fl.

Han hittar i sina texter ett djup, i till synes vardagliga händelser och skriver om längtan efter ett mjukare och mindre egocentrerat samhälle. Betonar vikten av att bejaka fantasin och barnasinne, för ett mer innovativt tänkande. Under konserten håller Mats Westling en nära kontakt med publiken med berättelser och vissa aktiviteter, vilka brukar bli medryckande och inspirerande. Som en i publiken uttryckte det efter en kväll – Det har var en verklig själslig workout!
Hemsida: http://www.matswestling.se
Videor och TV – inslag: http://www.youtube.com/results?search_query=mats+westling&aq=f

Varmt välkomna!