Vandringsweekend

Vandra på natursköna Brännö – Galterö.

Vandra längs naturstigar och leder på Brännö och Galterö, genom idylliska områden och en del i mer karg skärgårdsnatur. Gå ut till Galterö, här blandas klippor med fina och badvänliga sandstränder. Längst ut nås Galterö huvud, ett naturreservat som är en av de vackraste platserna i Göteborgs Skärgård!

För mer information om Brännö och vandring med OnSpotStory se länken: https://webapp.onspotstory.com/branno/1/1151. Ni kan även nu köpa en nyutgiven bok om Galterö för 80:- antingen på plats eller att vi postar den till er innan besöket.

Övernatta två nätter på Pensionat Baggen eller i Värdshusets Gästrum. Njut av middagar och frukost på Värdshuset. Till vandringen packar vi lunchpaket med nybakat bröd från vårt egna bageri samt karta inför utflykten.

Pris 1490 kr per person för boende på Pensionat Baggen

alt.

1690 kr per person för boende i Värdshusets Gästrum.

Ingår i paketet:

  • boende 2 nätter i dubbelrum
  • frukost
  • middag 2 kvällar (valfri rätt från vår meny)
  • lunchpaket (matig smörgås, kaffe, kanelbulle, frukt och dricka)
  • naturguidning till Galterö kan erbjudas för vissa datum, ring och hör och boka på 031-973880 eller uppge önskemål om detta i bokningsformuläret, eventuell guidning tillkommer priset ovan.

Erbjudandet gäller torsdag-lördag alt fredag-söndag mars-juni (undantaget midsommarhelgen) samt mitten av september-slutet av november.

Ni hittar erbjudandet och bokningsformulär under fliken ”erbjudanden”, uppge ”Vandringsweekend” under övrigt i bokningsformuläret.

Vi kan nu också erbjuda dig och ditt sällskap utan kostnad ”chambre separee” från 4 pers på restaurangen alternativt att få middagarna  som catering till Pensionatets allrum/kök för avskildhet. Tills vidare kommer vi även att kunna ge ett mycket bra offertpris (baserat på hur många gäster ni bokar för) på att hyra hela huset Pensionat Baggen utan några övriga gäster för dig och ditt sällskap när ni bokar vandringsweekend för ett veckoslut. Skriv i bokningsformuläret om ni önskar chambre separee, catering för middagar och/eller offertpris för slutna sällskap över 2 personer.