Vårweekend

Möt våren ute hos oss på Lotsarnas, Tullarnas och Sjöfararnas ö. Boka in en weekend och njut av havet och klipporna. Ta en långpromenad ute på Galterö när fåglarna sjunger som vackrast och träden och blommorna har de första spröda färgerna. Åtnjut en härlig middag på restaurangen och morgonen därpå serveras en frukostbuffé som inte kommer göra er besvikna.

  • Boende i dubbelrum
  • Middag på Värdshuset (en huvudrätt)
  • Frukostbuffé

Pris 795 kr per person för boende på Pensionat Baggen

eller

995 kr per person för boende i Värdshusets Gästrum.

Erbjudandet gäller Fredag – Lördag eller Lördag – Söndag, 1/3-13/6.

Ni hittar även Vårweekend under fliken ”erbjudanden”  och ett bokningsformulär för att göra en förfrågan tillgänglighet.

För tillfället kan vi erbjuda dig och ditt sällskap utan kostnad ”chambre separee” från 4 pers på restaurangen alternativt att få middagen som catering till Pensionatets allrum/kök för avskildhet. Tills vidare kommer vi även att kunna ge ett bra offertpris (baserat på hur många gäster ni bokar för) på att hyra hela huset Pensionat Baggen utan några övriga gäster för dig och ditt sällskap när ni bokar Vårweekend över en helg. Skriv i bokningsformuläret om ni önskar chambre separee, catering för middag och/eller offertpris för slutna sällskap vid övernattning. Även frukost går att hämta ut som ett frukostpaket på morgonen.

Varmt Välkomna!