Meny

För restaurangens öppettider se här

Vänligen notera att köket vissa dagar kan ha stängt eller reducerad kapacitet 1-2 timmar före ordinarie stängningstid, för mer info ring restaurangen på 031-97 04 78.


Vid musik och större event på Värdshuset och Brännö samt vissa dagar dagtid kan annan meny gälla, för info ring restaurangen 031-970478. Torsdagar 12-till stängning och fredagar 12.00-17.00 gäller speciell lunchmeny, se under ”dagens lunch” för mer information. Välkomna! 

FÖRRÄTTER / STARTERS

Gambas al Pil-Pil, chili och vitlöksfrästa vannameiräkor, lime, aioli, vitlöksbröd 155: – / 225:- (G)

Gambas al Pli Pil chili and garlic sauteed vannamei shrimp 

Liten skaldjurssoppa med saffran, räkor, kokta primörer, vitlöksbröd 165:- (G/L)

Small shellfish soup with saffron, shrimps, cooked primeurs, garlic bread

Chark 85:- 

Charkuteri

VARMRÄTTER / MAIN COURSES

Grillade lammkotletter, serveras med rosmarin sås, svartvinbärsgelé, ratatouille samt potatisgratäng 325:- (L)

Grilled lambchops, rosemary sauce, blackcurrent jelly, ratatouille, potato gratin

Wienerschnitzel på kalv, gröna ärtor, ansjovis och kaprissmör, citron, ljummen potatissallad med vinegrätt 295:- (G/L)

Wiener schnitzel on veal, green peas, anchovies and caper butter, lemon, lukewarm potato salad with vinaigrette

Fisk & Skaldjursoppa, vit fisk, saffran, handskalade räkor, kokta primörer, vitlöksbröd 275:- (G/L)

Saffron spiced fish & shellfish soup, white fish, shrimps, cooked primeurs, garlic bread

Pestoöverbakad rödingfilé, Sandefjordssås, smörstekt sparris, potatispuré 325: – (L/N)

Oven baked pesto char fillet, Sandefjord sauce, butterfried asparagus, potato puree

Burgare, 160gr högrevsfärs, briochebröd, sallad, dijonsenap, majonnäs, ketchup, tomat, silver lök, cheddarost, bacon, pommes frites (går även att få vegetariskt med haloumi) 255: – (G/L)

Burgers, 160gr prime rib mince, brioche bread, lettuce, dijon mustard, mayonnaise, ketchup,
tomato, silver onion, cheddar cheese, bacon, french fries (can also be had vegetarian with haloumi) 

Veckans vegetariska (hör med personalen för allergener) 195: – 

Vegetarian of the week (ask the staff for allergens)

DESSERT

Lasse Dahlquist desserten, ett virrvarr av choklad 135:- (G/L/N)

”Lasse Dahlquist desert”, chocolate in various ways 

Crème brulé med mangosorbet  95:- (L)

Crème brulé with mango sorbet

Karamelliserad getost med hackade mandlar 90:- (L/N)

Caramelized goat cheese with chopped  almonds

BARNMENY / CHILDREN’S MENU

Pannkakor med hallonsylt och vispad grädde 95:- (G/L)

Pancakes with raspberry jam and whipped cream

Panerad fisk med kokt potatis alt. pommes, gurkmajonnäs, citron 125:- (G)

Breaded fish with boiled potatoes alt. pommes, cucumber mayonnaise, lemon

Hamburgare med pommes frites 135:- (G/L)

Burger with pommes

Vaniljglass med tillbehör 79:- (fråga personalen för allergener)

Vanilla ice cream  (ask the staff for allergens)


På meny har vi märkt upp de rätter som innehåller: laktos (L), gluten (G) samt nötter (N). 

2025-05-11


Reservation för ändringar och tillägg för eventuella övriga rätter ring restaurangen på 031-970478