Meny
För restaurangens öppettider se här
Vänligen notera att köket vissa dagar kan ha stängt eller reducerad kapacitet 1-2 timmar före ordinarie stängningstid, för mer info ring restaurangen på 031-97 04 78.
Vid musik och större event på Värdshuset och Brännö samt vissa dagar dagtid kan annan meny gälla, för info ring restaurangen 031-970478. Torsdagar 12-till stängning och fredagar 12.00-17.00 gäller speciell lunchmeny, se under ”dagens lunch” för mer information. Välkomna!
FÖRRÄTTER / STARTERS
Gambas al Pil-Pil, chili och vitlöksfrästa vannameiräkor, lime, aioli, vitlöksbröd 145: – / 215:- (G)
Gambas al Pli Pil chili and garlic sauteed vannamei shrimp
Slät skaldjurssoppa med saffran och vitlöksbröd 135:- (G/L)
Shellfish soup with saffron and garlic bread
VARMRÄTTER / MAIN COURSES
Wienerschnitzel på kalv, gröna ärtor, ansjovis och kaprissmör, citron, ljummen potatissallad med vinegrätt 255:- (G/L)
Wiener schnitzel on veal, green peas, anchovies and caper butter, lemon, lukewarm potato salad with vinaigrette
Fisk & Skaldjursoppa, vit fisk, saffran, handskalade räkor, kokta primörer, vitlöksbröd 275:- (G/L)
Saffron spiced fish & shellfish soup, white fish, shrimps, cooked primeurs, garlic bread
Pestoöverbakad fjällrödingfilé, Sandefjordssås, smörstekta vaxbönor, potatispuré 265: – (L/N)
Oven baked pesto arctic char fillet, Sandefjord sauce, butterfried wax beans, potato puree
Burgare, 2x90gr högrevsfärs, briochebröd, sallad, dijonsenap, majonnäs, ketchup, tomat, silver lök, cheddarost, bacon, pommes frites (går även att få vegetariskt med haloumi) 245: – (G/L)
Burgers, 2x90gr prime rib mince, brioche bread, lettuce, dijon mustard, mayonnaise, ketchup,
tomato, silver onion, cheddar cheese, bacon, french fries (can also be had vegetarian with haloumi)
Veckans vegetariska (hör med personalen för allergener) 195: –
Vegetarian of the week (ask the staff for allergens)
DESSERT
Husets dessert (hör med personalen för allergener) 90:-
The house dessert (ask the staff for allergens)
Crème brulé med mangosorbet 95:- (L)
Crème brulé with mango sorbet
BARNMENY / CHILDREN’S MENU
Pannkakor med hallonsylt och vispad grädde 95:- (G/L)
Pancakes with raspberry jam and whipped cream
Panerad fisk med kokt potatis alt. pommes, gurkmajonnäs, citron 125:- (G)
Breaded fish with boiled potatoes alt. pommes, cucumber mayonnaise, lemon
Hamburgare med pommes frites 135:- (G/L)
Burger with pommes
Vaniljglass med tillbehör 79:- (fråga personalen för allergener)
Vanilla ice cream (ask the staff for allergens)
På meny har vi märkt upp de rätter som innehåller: laktos (L), gluten (G) samt nötter (N).
2025-02-01
Reservation för ändringar och tillägg för eventuella övriga rätter ring restaurangen på 031-970478