Meny

För restaurangens öppettider se här

Vänligen notera att köket vissa dagar kan ha stängt eller reducerad kapacitet 1-2 timmar före ordinarie stängningstid, för mer info ring restaurangen på 031-97 04 78.


Vid musik och större event på Värdshuset och Brännö samt vissa dagar (torsdag och fredag) dagtid kan annan meny gälla, för info ring restaurangen 031-970478. 

FÖRRÄTTER / STARTERS

Liten skaldjurssoppa med saffran, räkor, kokta primörer, vitlöksbröd 175: – (G/L)

Small shellfishsoup with saffron, shrimps, cooked primeurs, garlic bread

Gambas al Pil-Pil, chili och vitlöksfrästa vannameiräkor, lime, aioli, vitlöksbröd 185: – / 255:- (G/L)

Gambas al Pli Pil chili and garlic sauteed vannamei shrimp, lime, aioli, garlic bread

Chark 85:-

Charkuteri

VARMRÄTTER / MAIN COURSES

Grillad Entrecote, vispad citron & persiljesmör, tomat och rödlökssallad med vinägrette, rostad potatis 365:- (L)

Grilled entrecote, whipped lemon & parsley butter, tomato and red onion salad with vinaigrette, roasted potatoes

Dagens Fångst, räkor, riven pepparrot, champinjoner, brynt smör, dillslungad potatis 375:- (L)

Today´s fish, shrimps, horseradish, mushroom, browned butter, dill tossed potatoes 

Fisk & skaldjursoppa, vit fisk, saffran, handskalade räkor, kokta primörer, vitlöksbröd 275:- (G/L)

Fish & shellfishsoup with saffron, white fish, shrimps, cooked primeurs, garlic bread

Sillmacka, matjessill, potatis, vällagrad ost, pepparrotskräm, äpple, rödlök, dill, brynt smör, rågbröd 195: – (G/L)

Matjes herring, potatoes, well-aged cheese, horseradish cream, apple, dill, red onion, browned butter, rye bread

Burgare, 2x90gr högrevsfärs, briochebröd, sallad, dijonsenap, majonnäs, ketchup, tomat, silver lök, cheddarost, bacon, pommes frites (går även att få vegetariskt med haloumi) 255: – (G/L)

Burgers, 2x90gr prime rib, brioche bread, lettuce, dijon mustard, mayonnaise, ketchup,
tomato, silver onion, cheddar cheese, bacon, french fries (vegetarian with haloumi is also available

Köttbullar, gräddsås, rårörda lingon, inlagd gurka, kokt potatis 195: – (G/L)

Meatballs, cream sauce, lingonberries, pickled cucumber, boiled potatoes 

Veckans vegetariska (hör med personalen för allergener) 195:-

Vegetarian of the week (ask the staff for allergens)

Bageriets Pizza/ Pinsa/ Räkmacka (gäller ej alla dagar och tider)

Pizza/ Pinsa/ shrimp sandwich from the bakery (does not apply on all days) 

DESSERT

Crème brulé med passionsfruktssorbet  105:- (L)

Crème brulé with passion fruit sorbet

Karamelliserad getost med hackade mandlar 90:- (L/N)

Caramelized goat cheese with chopped  almonds

Bärpaj med vaniljsås 79:- (G/L/N)

Berrypie with vanilla sauce

BARNMENY / CHILDREN’S MENU

Pannkakor med hallonsylt och vispad grädde 95:- (G/L)

Pancakes with raspberry jam and whipped cream

Hamburgare med pommes frites 135:- (G/L)

Hamburger with chips

Panerad fisk med kokt potatis alt. pommes, gurkmajonnäs, citron  125:- (G)

Breaded fish with boiled potatoes alt. pommes, cucumber mayonnaise, lemon 

Vaniljglass med tillbehör 89:- (fråga personalen för allergener)

Vanilla ice cream  (ask the staff for allergens)


På meny har vi märkt upp de rätter som innehåller: laktos (L), gluten (G) samt nötter (N). 

2025-08-29


Reservation för ändringar och tillägg för eventuella övriga rätter ring restaurangen på 031-970478