Menu

Please note that the kitchen may have closed or reduced capacity 1-2 hour before ordinary closing time, for more information call the restaurant at 031-97 04 78.


For music events and other major events at Värdshuset and Brännö and sometimes during midday (Thursday and Friday) another menu may apply, for info call the restaurant at 031-970478. 

Instagram branno.vardshus.


Scanna namntaggen på Instagram för att följa branno.vardshus.

FÖRRÄTTER / STARTERS

Kantarelltoast, surdegsbröd, schalottenlök, vitlök 145: – (G/L)

Chantarelle toast, sourdough bread, shallots, garlic

Liten skaldjurssoppa med saffran, räkor, kokta primörer, vitlöksbröd 165: – (G/L)

Small shellfishsoup with saffron, shrimps, cooked primeurs, garlic bread

Gambas al Pil-Pil, chili och vitlöksfrästa vannameiräkor, lime, aioli, vitlöksbröd 175: – / 225:- (G/L)

Gambas al Pli Pil chili and garlic sauteed vannamei shrimp, lime, aioli, garlic bread

Chark 85:-

Charkuteri

VARMRÄTTER / MAIN COURSES

Biff Rydberg, oxfile, riven pepparrot, äggula, senapsvisp 265:- (L)

Beef Rydberg, beef fillet, grated horseradish, egg yolk, mustard whisk

Torskrygg, räkor, riven pepparrot, svamp, brynt smör, dillslungad potatis, rödbetor, kapris 350:- (L)

Cod loin, shrimps, grated horseradish, mushroom, browned butter, dill tossed potatoes, beetroot, capers

Fisk & skaldjursoppa, vit fisk, saffran, handskalade räkor, kokta primörer, vitlöksbröd 275:- (G/L)

Fish & shellfishsoup with saffron, white fish, shrimps, cooked primeurs, garlic bread

Sillmacka, matjessill, potatis, vällagrad ost, pepparrotskräm, äpple, rödlök, dill, brynt smör, rågbröd 185: – (G/L)

Matjes herring, potatoes, well-aged cheese, horseradish cream, apple, dill, red onion, browned butter, rye bread

Burgare, 2x90gr högrevsfärs, briochebröd, sallad, tomat, inlagd gurka, husets dressing, cheddarost, karamellisead lök, pommes frites (går även att få vegetariskt med haloumi) 245: – (G/L)

Burgers, 2x90gr prime rib, brioche bread, lettuce, tomato, pickled cucumber, house dressing, cheddar cheese, caramelized onions, french fries (vegetarian with haloumi is also available

Viltköttbullar, coqnac & kantarellsås, svartvinbärsgelé, kokt potatis 235: – (G/L)

Wild game meatballs, coqnac & chanterelle sauce, blackcurrant jelly, boiled potatoes

Gratinerade rödbetor med chevreost, blomkålspuré, brynt smör, mandelspån  195: – (L/N)

Gratinated beets with  goat cheese, cauliflower purée, browned butter, almonds flakes

Lasagnerulle i tomatsås, fylld med ricottaost och spenat 179:- (G/L)

Lasagne roll in tomato sauce, filled with ricotta cheese and spinach 

Bageriets Pizza/ Pinsa/ Räkmacka (gäller ej alla dagar och tider)

Pizza/ Pinsa/ shrimp sandwich from the bakery (does not apply on all days) 

DESSERT

Crème brulé med passionsfruktssorbet  99:- (L)

Crème brulé with passion fruit sorbet

Karamelliserad getost med hackade mandlar 90:- (L/N)

Caramelized goat cheese with chopped  almonds

Äppelstrudel, vispad grädde, vaniljglass 95:- (G/L)

Apfel strudel, whipped cream, vanilla ice cream

BARNMENY / CHILDREN’S MENU

Pannkakor med hallonsylt och vispad grädde 95:- (G/L)

Pancakes with raspberry jam and whipped cream

Hamburgare med pommes frites 135:- (G/L)

Hamburger with chips

Panerad fisk med kokt potatis alt. pommes, gurkmajonnäs, citron  125:- (G)

Breaded fish with boiled potatoes alt. pommes, cucumber mayonnaise, lemon 

Vaniljglass med tillbehör 89:- (fråga personalen för allergener)

Vanilla ice cream  (ask the staff for allergens)


På meny har vi märkt upp de rätter som innehåller: laktos (L), gluten (G) samt nötter (N). 

2025-10-11


Allergies

On the menu we have marked the dishes that contain: lactose (L), gluten (G) and nuts (N)


With reservation for changes