Menu

Please note that the kitchen may have closed or reduced capacity 1-2 hour before ordinary closing time, for more information call the restaurant at 031-97 04 78.


For music events and other major events at Värdshuset and Brännö and sometimes during midday another menu may apply, for info call the restaurant at 031-970478. 

Thursdays from 12.00 and to closing time and Fridays 12.00-17.00 applies to a special lunch menu. 

Instagram branno.vardshus.


Scanna namntaggen på Instagram för att följa branno.vardshus.

FÖRRÄTTER / STARTERS

Gambas al Pil-Pil, chili och vitlöksfrästa vannameiräkor, lime, aioli, vitlöksbröd 155: – / 225:- (G)

Gambas al Pli Pil chili and garlic sauteed vannamei shrimp 

Liten skaldjurssoppa med saffran, räkor, kokta primörer, vitlöksbröd 165:- (G/L)

Small shellfish soup with saffron, shrimps, cooked primeurs, garlic bread

Chark 85:- 

Charkuteri

VARMRÄTTER / MAIN COURSES

Grillade lammkotletter, serveras med rosmarin sås, svartvinbärsgelé, ratatouille samt potatisgratäng 325:- (L)

Grilled lambchops, rosemary sauce, blackcurrent jelly, ratatouille, potato gratin

Wienerschnitzel på kalv, gröna ärtor, ansjovis och kaprissmör, citron, ljummen potatissallad med vinegrätt 295:- (G/L)

Wiener schnitzel on veal, green peas, anchovies and caper butter, lemon, lukewarm potato salad with vinaigrette

Fisk & Skaldjursoppa, vit fisk, saffran, handskalade räkor, kokta primörer, vitlöksbröd 275:- (G/L)

Saffron spiced fish & shellfish soup, white fish, shrimps, cooked primeurs, garlic bread

Pestoöverbakad rödingfilé, Sandefjordssås, smörstekt sparris, potatispuré 325: – (L/N)

Oven baked pesto char fillet, Sandefjord sauce, butterfried asparagus, potato puree

Burgare, 160gr högrevsfärs, briochebröd, sallad, dijonsenap, majonnäs, ketchup, tomat, silver lök, cheddarost, bacon, pommes frites (går även att få vegetariskt med haloumi) 255: – (G/L)

Burgers, 160gr prime rib mince, brioche bread, lettuce, dijon mustard, mayonnaise, ketchup,
tomato, silver onion, cheddar cheese, bacon, french fries (can also be had vegetarian with haloumi) 

Veckans vegetariska (hör med personalen för allergener) 195: – 

Vegetarian of the week (ask the staff for allergens)

DESSERT

Lasse Dahlquist desserten, ett virrvarr av choklad 135:- (G/L/N)

”Lasse Dahlquist desert”, chocolate in various ways 

Crème brulé med mangosorbet  95:- (L)

Crème brulé with mango sorbet

Karamelliserad getost med hackade mandlar 90:- (L/N)

Caramelized goat cheese with chopped  almonds

BARNMENY / CHILDREN’S MENU

Pannkakor med hallonsylt och vispad grädde 95:- (G/L)

Pancakes with raspberry jam and whipped cream

Panerad fisk med kokt potatis alt. pommes, gurkmajonnäs, citron 125:- (G)

Breaded fish with boiled potatoes alt. pommes, cucumber mayonnaise, lemon

Hamburgare med pommes frites 135:- (G/L)

Burger with pommes

Vaniljglass med tillbehör 79:- (fråga personalen för allergener)

Vanilla ice cream  (ask the staff for allergens)


På meny har vi märkt upp de rätter som innehåller: laktos (L), gluten (G) samt nötter (N). 

2025-05-11


Allergies

On the menu we have marked the dishes that contain: lactose (L), gluten (G) and nuts (N)


With reservation for changes