Menu

Please note that the kitchen may have closed or reduced capacity 1-2 hour before ordinary closing time, for more information call the restaurant at 031-97 04 78.


For music events and other major events at Värdshuset and Brännö and sometimes during midday another menu may apply, for info call the restaurant at 031-970478. 

Thursdays from 12.00 and to closing time and Fridays 12.00-17.00 applies to a special lunch menu. 

Instagram branno.vardshus.


Scanna namntaggen på Instagram för att följa branno.vardshus.

FÖRRÄTTER / STARTERS

Charkuterier och tillbehör: hjortpaté, gammaldags julkorv, lufttorkad griskind, griljerad julskinka, riven pepparrot, cognac- och cumberlandsås, senap, inlagd smågurka 159: – 

Charcuterie: Deer pâte, christmas sausage, cured pigskin, swedish christmas ham, horsradish, cognac- and cumberlandsauce, mustard, cornichons

Slät skaldjursoppa, handskalade räkor, saffran, vitlöksbröd 149:- (G/L)

Smooth saffron spiced shellfish soup with shrimps and garlic bread

VARMRÄTTER / MAIN COURSES

Grillad oxfilé serveras med en sås på rödbetor och svarta vinbär, smörstekta kantareller samt västerbottenostkroketter 355:- (G/L)

Grilled beef tenderloinsauce on beetroots and black current,butter fried chantarelles, ”västerbotten” cheese croquettes

Vitlöksrostad spetskål serveras med örtig smörsås och hasselnötter (veg) 225: – (L/N)

Garlic roasted point cabbage, herbaceous butter sauce, hazelnuts

Fish´n chips med remouladsås och gröna ärtor 195: – (G/L)

Fish´n chips with remoulade sauce and green peas

Viltköttbullar med skogssvamp, cognac-gräddsås, svart vinbärsgelé, potatispuré 215: – (G/L)

Meatballs on game, forest mushroom, brandy cream sauce, black current jelly, mashed potatoes

Burgare, 2x90gr högrev, aioli, sallad, rostad lök, Bbq sås, bacon, cheddarsås, brioche och pommes 235:- (G/L)

Burger, 2x90gr prime rib, aioli, salad, roasted onionBbq sauce, bacon, cheddar sauce, pommes, brioche

Fisk & Skaldjursoppa, vit fisk, saffran, handskalade räkor, kokta primörer, vitlöksbröd 265:- (G/L)

Saffron spiced fish & shellfish soup, white fish, shrimps, cooked primeurs, garlic bread

Sill & Lax (löksill, kräftsill, senap & maltwhiskeysill, laxtartar, Janssons frestelse, skaldjurspaté, sparrispotatis, hovmästarsås, romsås) (G/L) 195:- mellanrätt

Herring and Salmon (onion, crayfish, mustard & maltwhiskey herring, salmon tartar, small potato and fish gratin “jansson”, seafood pâtèratte, mustard sauce, roe sauce)

DESSERT

Husets ris a la malta med hallonsås 109:- (L)

Ris a la malta with raspberry couli

Tre sorters ost med havtornmarmelad, vindruvor och päron 139:- (G/L)

Three cheeses with sea buckthorn marmaladegrapes and pear

BARNMENY / CHILDREN’S MENU

Pannkakor med hallonsylt och vispad grädde 95:- (G/L)

Pancakes with raspberry jam and whipped cream

Köttbullar med rårörda lingon, gräddsås, inlagd gurka och potatis 125:- (L)

Meatballs with lingonberry, cream sauce, pickled cucumbers and potatoes

Vaniljglass med tillbehör 85:- (fråga personalen för allergener)

Vanilla ice cream  (ask the staff for allergens)


På meny har vi märkt upp de rätter som innehåller: laktos (L), gluten (G) samt nötter (N). 

2024-11-29


Allergies

On the menu we have marked the dishes that contain: lactose (L), gluten (G) and nuts (N)


With reservation for changes