Menu
Please note that the kitchen may have closed or reduced capacity 1-2 hour before ordinary closing time, for more information call the restaurant at 031-97 04 78.
For music events and other major events at Värdshuset and Brännö and sometimes during midday (Thursday and Friday) another menu may apply, for info call the restaurant at 031-970478.
Instagram branno.vardshus.
Scanna namntaggen på Instagram för att följa branno.vardshus.
FÖRRÄTTER / STARTERS
Charkuterier och tillbehör: hjortpaté, gammaldags julkorv, lufttorkad griskind, griljerad julskinka, riven pepparrot, cognac- och cumberlandsås, senap, inlagd smågurka 159: –
Charcuterie: Deer pâte, christmas sausage, cured pigskin, swedish christmas ham, horsradish, cognac- and cumberlandsauce, mustard, cornichons
Slät skaldjursoppa, handskalade räkor, saffran, vitlöksbröd 149:- (G/L)
Smooth saffron spiced shellfish soup with shrimps and garlic bread
VARMRÄTTER / MAIN COURSES
Pepparstek på oxfilé serveras med grönpepparsås smaksatt med cognac- och sherryvinäger, smörslungade vaxbönor samt potatisgratäng 325:- (G/L)
Pepper steak on beef fillet served with green pepper sauce flavored with cognac and sherry vinegar, buttered wax beans and potato gratin
Bakad hälleflundra med äpple och jordärtskockspuré, syltade trattkantareller samt vispat smör med Kalixlöjrom & dill 375:- (G/L)
Baked halibut with apple and Jerusalem artichoke purée, pickled funnel chanterelles and whipped butter with Kalix bleak roe and dill
Gratinerad rödbeta med chèvre & honung, tryffelsmaksatt rotselleripuré, mandelspån, friterade lökringar (veg) 225 – (L/N)
Gratinated beetroot with chèvre & honey, truffle flavoured celeriac purée, almonds and deep-fried onion rings
Fish´n chips med maltvinäger, citron och tartarsås 195: – (G/L)
Fish´n chips with malt vinegar, lemon and tartar sauce
Köttbullar, senapsgräddsås, rårörda lingon, inlagd gurka, potatispuré 195: – (G/L)
Meatballs, mustard cream sauce, lingonberries, potato purée pickles
Burgare, 2x90gr högrev, brioche, sallad, tomat, inlagd gurka, husets dressing, cheddarost karamelliserad lök, pommes frites (går även att få vegetariskt med halloumi) 235:- (G/L)
Burger, 2x90gr prime rib, brioche, lettuce, tomato, pickled cucumber, house dressing, cheddar cheese, caramelized onions, french fries (can also be had vegetarian with haloumi)
Fisk & Skaldjursoppa, vit fisk, saffran, handskalade räkor, kokta primörer, vitlöksbröd 265:- (G/L)
Saffron spiced fish & shellfish soup, white fish, shrimps, cooked primeurs, garlic bread
Sill & Lax (löksill, kräftsill, senap & maltwhiskeysill, laxtartar, Janssons frestelse, skaldjurspaté, sparrispotatis, hovmästarsås, romsås) (G/L) 195:- mellanrätt
Herring and Salmon (onion, crayfish, mustard & maltwhiskey herring, salmon tartar, small potato and fish gratin “jansson”, seafood pâtè, ratte, mustard sauce, roe sauce)
DESSERT
Husets ris a la malta med hallonsås 95:- (L)
Ris a la malta with raspberry couli
Tre sorters ost med havtornmarmelad, vindruvor och päron 139:- (G/L)
Three cheeses with sea buckthorn marmalade, grapes and pear
BARNMENY / CHILDREN’S MENU
Pannkakor med hallonsylt och vispad grädde 95:- (G/L)
Pancakes with raspberry jam and whipped cream
Köttbullar med rårörda lingon, senapsgräddsås, inlagd gurka och potatispuré 125:- (G/L)
Meatballs with lingonberry, cream sauce, pickled cucumbers and potatoes
Vaniljglass med tillbehör 89:- (fråga personalen för allergener)
Vanilla ice cream (ask the staff for allergens)
På meny har vi märkt upp de rätter som innehåller: laktos (L), gluten (G) samt nötter (N).
2025-11-27
Allergies
On the menu we have marked the dishes that contain: lactose (L), gluten (G) and nuts (N)
With reservation for changes
