Menu
Please note that the kitchen may have closed or reduced capacity 1-2 hour before ordinary closing time, for more information call the restaurant at 031-97 04 78.
For music events and other major events at Värdshuset and Brännö and sometimes during midday (Thursday and Friday) another menu may apply, for info call the restaurant at 031-970478.
Instagram branno.vardshus.
Scanna namntaggen på Instagram för att följa branno.vardshus.
FÖRRÄTTER / STARTERS
Liten skaldjurssoppa med saffran, räkor, kokta primörer, vitlöksbröd 175: – (G/L)
Small shellfishsoup with saffron, shrimps, cooked primeurs, garlic bread
Gambas al Pil-Pil, chili och vitlöksfrästa vannameiräkor, lime, aioli, vitlöksbröd 185: – / 255:- (G/L)
Gambas al Pli Pil chili and garlic sauteed vannamei shrimp, lime, aioli, garlic bread
Chark 85:-
Charkuteri
VARMRÄTTER / MAIN COURSES
Grillad Entrecote, vispad citron & persiljesmör, tomat och rödlökssallad med vinägrette, rostad potatis 365:- (L)
Grilled entrecote, whipped lemon & parsley butter, tomato and red onion salad with vinaigrette, roasted potatoes
Dagens Fångst, räkor, riven pepparrot, champinjoner, brynt smör, dillslungad potatis 375:- (L)
Today´s fish, shrimps, horseradish, mushroom, browned butter, dill tossed potatoes
Fisk & skaldjursoppa, vit fisk, saffran, handskalade räkor, kokta primörer, vitlöksbröd 275:- (G/L)
Fish & shellfishsoup with saffron, white fish, shrimps, cooked primeurs, garlic bread
Sillmacka, matjessill, potatis, vällagrad ost, pepparrotskräm, äpple, rödlök, dill, brynt smör, rågbröd 195: – (G/L)
Matjes herring, potatoes, well-aged cheese, horseradish cream, apple, dill, red onion, browned butter, rye bread
Burgare, 2x90gr högrevsfärs, briochebröd, sallad, dijonsenap, majonnäs, ketchup, tomat, silver lök, cheddarost, bacon, pommes frites (går även att få vegetariskt med haloumi) 255: – (G/L)
Burgers, 2x90gr prime rib, brioche bread, lettuce, dijon mustard, mayonnaise, ketchup,
tomato, silver onion, cheddar cheese, bacon, french fries (vegetarian with haloumi is also available)
Köttbullar, gräddsås, rårörda lingon, inlagd gurka, kokt potatis 195: – (G/L)
Meatballs, cream sauce, lingonberries, pickled cucumber, boiled potatoes
Veckans vegetariska (hör med personalen för allergener) 195:-
Vegetarian of the week (ask the staff for allergens)
Bageriets Pizza/ Pinsa/ Räkmacka (gäller ej alla dagar och tider)
Pizza/ Pinsa/ shrimp sandwich from the bakery (does not apply on all days)
DESSERT
Crème brulé med passionsfruktssorbet 105:- (L)
Crème brulé with passion fruit sorbet
Karamelliserad getost med hackade mandlar 90:- (L/N)
Caramelized goat cheese with chopped almonds
Bärpaj med vaniljsås 79:- (G/L/N)
Berrypie with vanilla sauce
BARNMENY / CHILDREN’S MENU
Pannkakor med hallonsylt och vispad grädde 95:- (G/L)
Pancakes with raspberry jam and whipped cream
Hamburgare med pommes frites 135:- (G/L)
Hamburger with chips
Panerad fisk med kokt potatis alt. pommes, gurkmajonnäs, citron 125:- (G)
Breaded fish with boiled potatoes alt. pommes, cucumber mayonnaise, lemon
Vaniljglass med tillbehör 89:- (fråga personalen för allergener)
Vanilla ice cream (ask the staff for allergens)
På meny har vi märkt upp de rätter som innehåller: laktos (L), gluten (G) samt nötter (N).
2025-08-28
Allergies
On the menu we have marked the dishes that contain: lactose (L), gluten (G) and nuts (N)
With reservation for changes